Om oss & kontakt

Om oss & kontaktDet började med att vi ville hitta en bekymmersfri bevattningslösning för våra fritidsodlingar, även om vi var bortresta en eller två veckor. Den skulle samtidigt var skonsam för miljön och inte förbruka vatten i onödan. Efter att ha prövat olika lösningar fann vi Bevattningsboxen, den både löser dessa problem och är klimatsmart. Här föddes också tankarna på ett företag som inriktar sig på försäljning av produkter för odling och trädgård - produkter som är snälla för klimatet, hållbara och miljövänliga. På sensommaren 2021 tog vi steget att starta vårt företag A&C Green Gardening.


Vår vision är att kunna erbjuda smarta lösningar, bra verktyg och hjälpmedel inom odling och trädgård, ur ett så bra hållbarhetsperspektiv som möjligt. Målet är att hela kedjan från tillverkning, material och transporter ska hålla måttet. Vi strävar varje dag mot att bli ännu bättre i vårt produktsortiment och givetvis finns Bevattningsboxen alltid med där.


Kort sagt, vill vi kunna erbjuda våra kunder möjligheten till Green Gardening


Grundare av A&C Green Gardening AB

Anna Diebitsch Antoni & Caroline Tyrenius

 
 
 
 

ELMIA GARDEN 2022

Privatkund: Kontakta oss gärna för mer information eller köp. 

                                               

Detaljist: Vill du bli återförsäljare till någon av våra produkter eller är intresserad av att veta mer? Kontakta oss gärna.


Anna Diebitsch Antoni

0733822100

Caroline Tyrenius

0707905905

info@acgreengardening.se


Vi finns bland annat i Stockholm och på Österlen